Waterleiding

Water is onmisbaar in ons dagelijkse leven. Maar voordat u onder douche staat, uw vaatwasser aanzet of uw toilet doorspoelt komt er een hoop kijken bij het realiseren van een goedwerkend waterleidingsysteem.

Het is dan ook van groot belang om van tevoren te weten voor welk doeleinde een waterinstallatie aangelegd moet worden. Wanneer dit bekend is, kunnen de waterdruk en de diameter van de waterleiding hierop afgestemd worden.

Of het nu om een huisinstallatie gaat of een compleet nieuw bedrijfspand, de Ketelman staat garant voor een complete verzorging van A tot Z!

Riolering

Door onze jarenlange ervaring heeft de Ketelman alles in huis om problemen met uw riolering op te lossen. Wij beschikken over de meest moderne middelen om uw afvoer vakkundig te ontstoppen. Mocht u vaker problemen met uw riool hebben, dan sporen wij het probleem op door middel van een camera-inspectie en zullen het vervolgens analyseren en vakkundig oplossen.

Wanneer er een afvoer in de woning aan vervanging toe is dan zorgen we niet alleen voor een goed werkende riolering, maar zullen tevens alle vloeren, wanden en plafonds repareren die zijn opengebroken om het riool te vervangen. We zullen vooraf een prijsopgave maken zodat achteraf niet voor verrassingen zult komen te staan.

Voor meer info. Kunt u contact opnemen met ons op.

Deketelman.nl © 2008

Home.cv ketels.online offerte.loodgieter.contact.